Home    Forum    Search    FAQ    Register    Log in
Search found 182 matches
Author Message

Hi,

Do you have access to the NAS via the WEB Gui ??

I don't know what kind of Computer/OS you have.. I have Windows 7 or XP...
Telnet can be used to acces folde ...

Hi Patou,
I am back earlier than anticipated because:
after rebuilding about 60% of the NAS it behaves odd again!
Suddenly I do not have WRITE ACCESS, (Access denied) to my folder ...

mw210461 wrote: [

Thanks, but too late; I do recall that SMB was active and the system log was written to.
Oddly all was reported 'OK', yet the \public folder could not be opened from remote locations.
< ...

Hi,

Did you check if the SMB Server is activated ?
When Yes did you try to uncheck and check it again after 10 seconds and verified if in the logs it is somenting written ??
Post Forum: 35HD-DUAL-NAS-E   Posted: Monday, 02 September 2013, 12:28   Subject: Re: Where To Get Additional Software (Upnp/DLNA) For My 35HD-Dual-NAS-E?

Thanks a lot patou...

patou7067 ha scritto: [
Post Forum: 35HD-DUAL-NAS-E   Posted: Monday, 02 September 2013, 09:55   Subject: Re: Where To Get Additional Software (Upnp/DLNA) For My 35HD-Dual-NAS-E?

talpottolo wrote: [
Post Forum:  35HD-DUAL-NAS (IDE&SATA)   Posted: Wednesday, 21 August 2013, 11:09   Subject: Again HELP: Cannot Access \public, Disk Util: Ext2, RAID0 Reports Ext3!

After the whopping responses to my last question (=0) I will try once more:

Without any helpful hints I tried myself, with mixed results:
- storing and re-importing the settings ...

Still anyone home? I know this box is ancient and sucked big time...

After years of (slow) storage service the box is acting up on me now, and I can't find a way to access the data anym ...
Post Forum:  35HD-DUAL-NAS (IDE&SATA)   Posted: Monday, 08 October 2012, 17:50   Subject: Missing Files After Power Cut

My Raid 1 NAS has run for over 3 years, last week the power went off while the NAS was on, after the power came back on and the NAS was booted up the public folder is empty. on checking the NAS throug ...
Post Forum: Italian   Posted: Friday, 13 January 2012, 20:21   Subject: Re: Non Riesco Far Funzionare Nessun Tipo Di Media Server Col Giganas! Aiuto!

Ciao a tutti,

Ho un problema simile.... ho installato il server dlna (SyaBasV1.11) sul nas in questione dopo averlo aggiornato al firmware (G5S604110226702) ma la TV Samsung PS51D550 ve ...
Post Forum: Italian   Posted: Tuesday, 03 January 2012, 09:04   Subject: Re: Non Riesco Far Funzionare Nessun Tipo Di Media Server Col Giganas! Aiuto!

luk4 ha scritto: [
Post Forum: 35HD-DUAL-NAS-E   Posted: Tuesday, 06 December 2011, 00:42   Subject: Re: [HELP] How To Create OPTWARE Instalation Package

askanio wrote: [
Post Forum:  Gemini SL3516   Posted: Tuesday, 23 August 2011, 19:11   Subject: Re: Datasheet

storlink_123 wrote: [
Post Forum: 35HD-DUAL-NAS-E   Posted: Wednesday, 03 August 2011, 08:24   Subject: HOWTO: Install Optware

Hi all,
I was able to install a working version of optware but had to search for the bits and pieces all over the internet. Below a small step by step tutorial to get it working on your MRT de ...
Post Forum: Italian   Posted: Wednesday, 27 July 2011, 10:14   Subject: NFS: AIUTO!!!!

Per favore, qualcuno mi dia una mano d'aiuto
Ho aggiornato il mac a Lion e, come alcuni saprann ...
Post Forum: 35HD-QUAD-NAS   Posted: Friday, 08 July 2011, 14:22   Subject: Re: NFS Issue

It worked!!!
mount -o casesensitive=yes -u:root -p:xxx //192.168.0.199/mnt/md1/public x:
Exactly did not work, but
mount -o casesensitive=yes -u:root -p:xxx \\192.168.0. ...
Post Forum: 35HD-QUAD-NAS   Posted: Wednesday, 06 July 2011, 12:12   Subject: Re: NFS Issue

mmmmmmm I don't know why don't work. Ok, try the next:

mount -o casesensitive=yes -u:root -p:xxx //192.168.0.199/mnt/md1/public x:

and put the root password. If do ...
Post Forum: 35HD-QUAD-NAS   Posted: Saturday, 18 June 2011, 13:06   Subject: Re: NFS Issue

Hola Azafeto!
Thanks a lot for the help.
I did try that, and it came back with the following:
Usage: mount [-o options] [-u:username] [-p:<password>] <computername> ...
Post Forum: 35HD-QUAD-NAS   Posted: Tuesday, 07 June 2011, 11:50   Subject: Re: NFS Issue

Maybe it's a stupid question but do you have try with mount //192.168.0.199/mnt/md1/public x:\

and try mount //192.168.0.199/mnt/md1/public x:\ -o username=user%xxx where xxx ...
 
 
Page 1 of 10 Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
All times are UTC + 1 Hour