Home    Forum    Search    FAQ    Register    Log in
Search found 440 matches
Author Message
Post Forum: 35HD-DUAL-NAS-E   Posted: Monday, 13 July 2015, 13:03   Subject: Re: [HELP] How To Create OPTWARE Instalation Package

Hi there,

I own two of these boxes but for years I've had problem setting them up and using them properly.

I have them both on RAID with 2x 1TB HDDs. I want to use one of ...
Post Forum: 35HD-DUAL-NAS-E   Posted: Sunday, 06 April 2014, 23:16   Subject: Re: New FIRMWARE And Official Download Site!

clbrk wrote: [ ...
Post Forum: 35HD-DUAL-NAS-E   Posted: Saturday, 07 September 2013, 18:41   Subject: Re: NAS Doesn't Boot Up Anymore

Hi HWGuru,

As I told you before I have 2 disks in my NAS, no Raid..
System was installed first on ide4.
When I set the sleep time with hdparm for both disks, the behaivou ...
Post Forum: 35HD-DUAL-NAS-E   Posted: Friday, 06 September 2013, 20:31   Subject: Re: NAS Doesn't Boot Up Anymore

HWguru wrote: [
Post Forum: 35HD-DUAL-NAS-E   Posted: Friday, 06 September 2013, 17:51   Subject: Re: NAS Doesn't Boot Up Anymore

Hi,
oh I forgot that if it was set up as a raid it would need some linux skill to mount it correctly.

If the onboard power eg. 3.3V is not ok it may affect the complete system. < ...
Post Forum:  35HD-DUAL-NAS (IDE&SATA)   Posted: Wednesday, 21 August 2013, 11:09   Subject: Again HELP: Cannot Access \public, Disk Util: Ext2, RAID0 Reports Ext3!

After the whopping responses to my last question (=0) I will try once more:

Without any helpful hints I tried myself, with mixed results:
- storing and re-importing the settings ...

I had a power failure and now when I switch my NAS drive on it its does not have the raid system setup on it any more.

I can log in and the web GUI just show the 4 drives installed but ...
Post Forum:  35HD-DUAL-NAS (IDE&SATA)   Posted: Monday, 08 October 2012, 17:50   Subject: Missing Files After Power Cut

My Raid 1 NAS has run for over 3 years, last week the power went off while the NAS was on, after the power came back on and the NAS was booted up the public folder is empty. on checking the NAS throug ...
Post Forum: 35HD-QUAD-NAS   Posted: Monday, 01 October 2012, 18:09   Subject: Re: Adding A HDD To A JBOD Not Working

I think that you can't add a new HDD to a RAID system with theses NAS. You must copy all data from RAID to anywhere and then remake a new RAID with the 3 HDD. Good Luck!
Post Forum: 35HD-QUAD-NAS   Posted: Monday, 01 October 2012, 17:59   Subject: Re: Hard Drive Questions

If your HDD are ok then It seems that your RAID system is broken. It will be very difficult recover data. Sorry.
Post Forum: Italian   Posted: Monday, 01 October 2012, 01:55   Subject: Re: Nas K.O. Aiuto

ciao, era in raid, dico era, perché ormai è andato. ti ringrazio!
Post Forum: Italian   Posted: Sunday, 30 September 2012, 22:17   Subject: Re: Nas K.O. Aiuto

Che tipo di configurazione usi: singolo, raid....
Post Forum: 35HD-QUAD-NAS   Posted: Saturday, 22 September 2012, 17:27   Subject: Re: Adding A HDD To A JBOD Not Working

Found some moreinfo thatmight help everyone:

Actually, mdadm is working in this busybox ( ) ...
Post Forum: 35HD-QUAD-NAS   Posted: Saturday, 22 September 2012, 12:47   Subject: Adding A HDD To A JBOD Not Working

Hi all,
I tried adding a new HDD to my nas config.
I have a 35HD-QUAD-NAS and 2 drives of 1 tera each
the system is on a JBOD ext3
I bought another tera to add it to my Jb ...
Post Forum: Raidsonic/Stardom SL3620-2S-LB2 NAS   Posted: Wednesday, 27 June 2012, 07:23   Subject: Re: Raidon SL3620 Questions

Hi There,

so I hope someone is still out there....

I have ruined my NAS drive ...
Post Forum: 35HD-DUAL-NAS-E   Posted: Thursday, 12 April 2012, 21:20   Subject: Re: Adding New Hard Drive On Existing NAS

Hi ,

To explain more what I want to do :
I have actually one 500 GB HDD installed on the NAS.
Can I add a second drive without using Raid or JBOD function and without loo ...
Post Forum: 35HD-DUAL-NAS-E   Posted: Wednesday, 11 April 2012, 17:20   Subject: Adding New Hard Drive On Existing NAS

Hi everybody,

Actually, I have installed a single 500 GB Maxtor Hard drive on my two NAS. I ...
Post Forum: 35HD-QUAD-NAS   Posted: Tuesday, 17 January 2012, 14:50   Subject: Hard Drive Questions

Hi everybody,

I have been using the quad nas since 2009 without any problems. Since few days I realized that certain issues started to occur and finally I am almost without data. The NA ...
Post Forum: Raidsonic/Stardom SL3620-2S-LB2 NAS   Posted: Monday, 16 January 2012, 15:38   Subject: Re: Icy Box Ib-nas4220 Doesn't Keep The Setting After Reboot

Hello,
during the weekend I tried to settings again the NAS, at this time with disks (2*WD10EACS) connected.
I did the setting through the search tool and then I have accessed the UI.
Post Forum: 35HD-DUAL-NAS-E   Posted: Monday, 19 September 2011, 10:45   Subject: Re: HELP: Nas Not Booting

Indeed, when no disks are connected the nas boots up properly.

Unfortunately 1 disk started to smoke just now. Don't know why... Now I'm really stumped...

I don't think i ...
 
 
Page 1 of 22 Goto page 1, 2, 3 ... 20, 21, 22  Next
All times are UTC + 1 Hour [DST enabled]