Home    Forum    Search    FAQ    Register    Log in
Search found 364 matches
Author Message
Post Forum: 35HD-DUAL-NAS-E   Posted: Sunday, 06 April 2014, 23:16   Subject: Re: New FIRMWARE And Official Download Site!

clbrk wrote: [ ...
Post Forum: 35HD-DUAL-NAS-E   Posted: Tuesday, 14 January 2014, 09:47   Subject: Config NAS For XBMC With NFS Network

Hi all,

I have two volumes: ide1 and ide2

I'm trying to configure my NAS with nfs system.

I configure etc/exports file with this:

/mnt/ide ...
Post Forum: 35HD-DUAL-NAS-E   Posted: Saturday, 07 September 2013, 18:41   Subject: Re: NAS Doesn't Boot Up Anymore

Hi HWGuru,

As I told you before I have 2 disks in my NAS, no Raid..
System was installed first on ide4.
When I set the sleep time with hdparm for both disks, the behaivou ...

mw210461 wrote: [

Thanks, but too late; I do recall that SMB was active and the system log was written to.
Oddly all was reported 'OK', yet the \public folder could not be opened from remote locations.
< ...
Post Forum: 35HD-DUAL-NAS-E   Posted: Friday, 06 September 2013, 20:31   Subject: Re: NAS Doesn't Boot Up Anymore

HWguru wrote: [
Post Forum: 35HD-DUAL-NAS-E   Posted: Friday, 06 September 2013, 17:51   Subject: Re: NAS Doesn't Boot Up Anymore

Hi,
oh I forgot that if it was set up as a raid it would need some linux skill to mount it correctly.

If the onboard power eg. 3.3V is not ok it may affect the complete system. < ...
Post Forum: 35HD-DUAL-NAS-E   Posted: Friday, 06 September 2013, 11:48   Subject: Re: NAS Doesn't Boot Up Anymore

Hi,
I don't think that the battery is important and maybe only for the realtime clock.

All settings you made through the gui are stored on the disk itself.
So if you plug ...
Post Forum:  35HD-DUAL-NAS (IDE&SATA)   Posted: Wednesday, 21 August 2013, 11:09   Subject: Again HELP: Cannot Access \public, Disk Util: Ext2, RAID0 Reports Ext3!

After the whopping responses to my last question (=0) I will try once more:

Without any helpful hints I tried myself, with mixed results:
- storing and re-importing the settings ...
Post Forum: 35HD-QUAD-NAS   Posted: Saturday, 23 February 2013, 15:24   Subject: Firmware For Bricked 35HD-QUAD-NAS

Hello.

Recently I got a 35HD-QUAD-NAS (http://mrt.nas-central.org/wiki/Category:35HD-QUAD-NAS). It was bricked.
Following this tutorial (http://mrt.nas-central.org/index.php/The… ...

I had a power failure and now when I switch my NAS drive on it its does not have the raid system setup on it any more.

I can log in and the web GUI just show the 4 drives installed but ...
Post Forum: 35HD-DUAL-NAS-E   Posted: Wednesday, 07 November 2012, 22:58   Subject: Re: Install A Seagate SATA 3 HDD In NAS. Is It Possible ??

patou7067 wrote: [
Post Forum: 35HD-DUAL-NAS-E   Posted: Saturday, 20 October 2012, 22:53   Subject: Install A Seagate SATA 3 HDD In NAS. Is It Possible ??

Hi guys,

I just wonder if it possible to install a SATA 3 HDD in this NAs-enclosure..and if the system will recognize it...

I especially ask for this HDD ST31000524AS fro ...
Post Forum: 35HD-QUAD-NAS   Posted: Monday, 01 October 2012, 18:09   Subject: Re: Adding A HDD To A JBOD Not Working

I think that you can't add a new HDD to a RAID system with theses NAS. You must copy all data from RAID to anywhere and then remake a new RAID with the 3 HDD. Good Luck!
Post Forum: 35HD-QUAD-NAS   Posted: Monday, 01 October 2012, 17:59   Subject: Re: Hard Drive Questions

If your HDD are ok then It seems that your RAID system is broken. It will be very difficult recover data. Sorry.
Post Forum: 35HD-DUAL-NAS-E   Posted: Monday, 24 September 2012, 22:30   Subject: Re: Strange Entry In GUI Basic Mode

Hi guys,

my entries are still there.. Nobody can help me ???

DO I need to reinstall the 2 disks and the complete system ???

thanks for your advice
...
Post Forum: 35HD-QUAD-NAS   Posted: Saturday, 22 September 2012, 17:27   Subject: Re: Adding A HDD To A JBOD Not Working

Found some moreinfo thatmight help everyone:

Actually, mdadm is working in this busybox ( ) ...
Post Forum: 35HD-QUAD-NAS   Posted: Saturday, 22 September 2012, 12:47   Subject: Adding A HDD To A JBOD Not Working

Hi all,
I tried adding a new HDD to my nas config.
I have a 35HD-QUAD-NAS and 2 drives of 1 tera each
the system is on a JBOD ext3
I bought another tera to add it to my Jb ...
Post Forum: 35HD-QUAD-NAS   Posted: Tuesday, 17 January 2012, 14:50   Subject: Hard Drive Questions

Hi everybody,

I have been using the quad nas since 2009 without any problems. Since few days I realized that certain issues started to occur and finally I am almost without data. The NA ...
Post Forum: 35HD-DUAL-NAS-E   Posted: Monday, 17 October 2011, 14:07   Subject: Re: HELP: Nas Not Booting

I acquired two new disks, I made a byte to byte copy of the old one which is still "working" so now I have a backup (I hope)

next I tried booting up the nas with only the othe ...
 
 
Page 1 of 19 Goto page 1, 2, 3 ... 17, 18, 19  Next
All times are UTC + 1 Hour